Göksun Şehit Ali Özdemir Anaokulu
Pınarbaşı Mahallesi Kekilli Ahmet Caddesi METEM Yanı GÖKSUN/KAHRAMANMARAŞ

VİZYON

İlçemizde, uygulamalarıyla ve eğitim seviyesiyle örnek gösterilecek, öğrencileri ilkokula ve hayata hazır hale getirecek, başarılı bir okul olmak

MİSYON

Anasınıfı seviyesindeki çocukların okullaşma oranını artırarak; onları beden, zihin ve sosyal yönden desteklemek ve vatanını seven milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, düşünen ve düşündüklerini kolayca ifade edebilen bireyler yetiştirmek.

09.00-14.00

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz, Göksun ilçesi merkezinde olup okulumuzun il merkezine uzaklığı yaklaşık 75 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Göksun, Kahramanmaraş il merkezine 75 km uzaklıkta bulunan bir ilçedir. İlçe, Binboğa Dağı eteklerinde, Törbüzek Çayı ve Kayseri-Kahramanmaraş yolu üzerinde, 1240 metre yükseklikte, Göksun Ovası´nda kurulmuştur. 2011 yılı Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) verilerine göre Göksun´un toplam nüfusu 54.024 olarak görülmektedir. Yüz ölçümü 1920 km²dir. Akdeniz Bölgesi´yle İç Anadolu arasında yer alan ilçede, geçiş bölgesi iklim özellikleri görülür.

Bilimsel Etkinlikler

Yıl boyunca yapılan bilimsel deneyler, gözlemler için sene sonunda bilim şenlikleri düzenlenerek katılımcılara sunulmaktadır.

Proje Çalışmaları

Çocukların gelişim özellikler ve ilgileri doğrultusunda grup projeleri yapılmaktadır.

Oyun Odası